
چرا با اینکه خوب هستیم ، باز نتیجهای که میخواهیم را نمیگیریم؟
اولین موضوع مهم (خوب بودن است) قبل از همه چیز باید مشخص کنید: منظور شما از خوب بودن چیست؟
گاهی اوقات در ذهن تعریف درستی از خوب بودن نداریم و خوب بودن را در نظر دیگران خلاصه میکنیم و فکر میکنیم، اگر دیگران ما را تائید کنند یعنی خوب هستیم!
در واقع علوم زیستی و روانشناسی ثابت کرده که خوب بودن از نظر دیگران به معنی خوب بودن (کامل و درست) نیست برای اینکه خوب بودن از نظر هر فردی متفاوت است و همین متفاوت بودن میتواند شما را از مسیر اصلی و شخصیت حقیقی تان دور کند.

خوب بودن
بنابراین باید گفت: علت اصلی نتیجه نگرفتن ، تنظیم کردن تصمیم و رفتارتان بر اساس خوب بودن از نظر دیگران و نوعی تائید گرفتن از دیگران است و نادیده گرفتن خودتان است.
خوب بودن حقیقی دارای دو جنبهی شخصی و اجتماعی است و بر اساس این دو جنبه خوب بودن کامل میشود با این وضعیت آیا جنبهی دیگر تصمیمی که میگیرید یا کاری که انجام میدهید در نظر گرفته میشود؟
آیا نظر شخصی خودتان هم در خوب بودن لحاظ میشود؟
رعایت نکردن این موضوع باعث میشود فرد در تمام موقعیتها خودش را نادیده بگیرد و در مسیری که دیگران القا کردند قرار بگیرد و بیش از چیزی که نیاز است تلاش کند و چیزی بیشتر لزوم را هزینه کند و در آخر نتیجهای که دوست دارد را نگیرد.
دانستن و رعایت کردن این موضوع در تمام موقعیت های زندگی کمک میکند فرد علاوه بردیگران خواسته های خود را نیز لحاظ کند و مسیر برایش واضح و مشخص شود و به تصمیم و رفتار خود جهت درستی بدهد و در مسیر درستی قرار بگیرد و نتیجه بهتری بگیرد.
برای درک بیشتر میتوانید از صفحه محصولات استفاده کنید ، برای مشاوره نیز میتوانید با شماره ۰۹۱۲۹۶۱۲۸۷۳ تماس بگیرید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.