
معمولاً برای همه پیش آمده که یک خواسته یا ایده و تصمیمی داشته باشیم و کلی هم ذوق و شوق برای انجام دادن آنها داریم، اما بعد از مدتی به دلیل نامعلومی تمام آن شور و شوق را از دست داده ایم.
در ابتدا باید گفت: علت های زیادی وجود دارد که باعث دلزدگی می شود اما می خواهیم به یکی از اصلی ترین عامل این اتفاق، یعنی عامل درونی و ذهنی آن بپردازیم.
اولین عامل یا مهم ترین عامل دلسرد شدن ((توجه خواستن از دیگران است)) معمولاً زمانی که خواسته ای در دل داریم یا می خواهیم تصمیم جدی بگیریم و کاری انجام دهیم، در کنارش توقع داریم دیگران شرایط ما را درک کنند یا دوست داریم دیگران و اطرافیان از لحاظ احساسی، مادی یا معنوی به ما توجه کنند و پشتوانه ما باشند و به نوعی همراهی کنند.
اما وقتی این خواسته و توجه اتفاق نمی افتد ناخودآگاه فکر می کنیم کاری که می خوهیم انجام دهیم یا تصمیمی که داریم، کار بیهوده ای است!
معمولاً فردی که همچین خواسته و شخصیت دارد ، بعد از اینکه باتوجهی یا بی مهری دیگران مواجه می شود ناخودآگاه تصمیم و خواسته خود را نادیده می گیرد و سریع همرنگ اطرافیان می شود و از چیزی که الهام گرفته بود منصرف می شود و سعی می کند همرنگ جماعت شود.

با این وضعیت همرنگ شدن با جماعت کار اشتباهی است یا کار درست؟
باید گفت: زندگی دارای دو جنبه ی اجتماعی و انفرادی است و رعایت کردن بعضی از مسائل در اجتماع برای بهتر شدن روابط و رعایت حقوق دیگران مهم است.
اما نباید در حدی باشد که ((خود واقعی بودن)) را زیر سؤال ببرد این نکته بسیار مهم و اساسی در روانشناسی و کنترل تصمیم ، رفتار و احساسات است و باعث می شود تعادل در تصمیم و رفتار رعایت شود ، پس همرنگ شدن با جماعت تا حدی درست است و نباید از حد تعادل خود خارج شود.
گاهی اوقات رعایت کردن این موضوع در شرایط خودش کار بسیار سخت و دشواری است.
راهکار چیست:
هر شخصی باید بداند که رسالتی دارد و نباید اجازه دهد واکنش، احساس و رفتار یا بی توجهی دیگران باعث دلسردی یا دلگرمی شود.
هر کسی برای کاری ساخته شده است و ممکن است از نظر دیگران بیهوده یا بی ارزش به نظر برسد، اما نظر و دیدگاه دیگران آنقدر مهم نیست که باعث فراموشی رسالت و ذات حقیقی فرد شود.
همان قدر که نباید دلسرد بی توجهی دیگران شود همان قدر هم نباید دلگرم تعریف و تمجید دیگران شود چون تعریف و تمجید های دیگران هم می تواند فرد را از مسیر حقیقی خود خارج کند و مسیر اشتباه و کاذبی را پیشروی آن قرار دهد.
کافی است از خود سؤال کنید که فردی مولد و سازنده هستید یا فردی همرنگ شونده؟ فردی که همرنگ شونده جمع است بیشتر دچار دلسرد شدن از اقدام و تصمیم خود میشود.
زمانی نتیجه ای وارد زندگی میشود که یک رفتار یا یک حرکت تداوم داشته باشد و مداوم انجام شود ، اما اگر همیشه به خاطر دلسرد شدن ، آهسته یا متوقف شود هیچ وقت نتیجه دلخواه خود را نمی گیرد.
با فایل روانشناسی صاحب اختیار زندگیت باش می توانید روی این موضوع کار کنید و یک شخصیت جدید و قوی در خود بسازید و متفاوت تر از قبل با انرژی و قدرت بیشتری به سمت خواسته ها و تصمیم های خود حرکت کنید و نتیجه بگیرید.
برای مشاوره و راهنمایی بیشتر هم می توانید با شماره ۰۹۱۲۹۶۱۲۸۷۳ تماس بگیرید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.